Slemmestad Skolekorps
 • Loppemarked    • Om SSK    • Terminliste    • Medlemssider    • Historie    • Noter    • Linker    • Kontakt     • Gjestebok    • Til forsiden  

 

 

   Historie
    - 2013 Mjøsfestivalen
    - 2012 Gla'dag i Skotselv
    - 2011 Skjærgårdsfestivalen
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 028 172

 

 

 Innmarsj på Gjøvik Stadion


2013 Mjøsfestivalen
Hele gjengen på trappa på Blomhaug skole
 
Hele gjengen på trappa på Blomhaug skole
 
Like før ombordstigning i Mjøsas hvite svane
 
Like før ombordstigning i Mjøsas hvite svane
 
Konsert under seilet på Gjøvik Gård
 
Konsert under seilet på Gjøvik Gård
 

21. -23 juni deltok vi på Mjøsfestivalen som ble arrangert på Gjøvik.

Fredag ettermiddag kl. 16.30 satt vi oss i bussen. Målet var Mjøsfestivalen på Gjøvik. Etter innsjekking i Gjøvik Olympiske Fjellhall dro vi sammen med vår korpsvert Ingvild til Blomhaug skole hvor vi skulle bo. Vel fremme på Blomhaug skole fikk vi 2 klasserom som vi skulle sove i. Et rom for de yngste og et for de eldste. Da alle store og små oppblåsbare madrasser var fulle med luft var det mange som tok seg en tur ut i regnværet for å plaske i søledammer, eller sjekke ut den lokale KIWI-butikken.  Klokka 23 skulle det være ro på rommene og det tok ikke lange tiden før alle sov.

Lørdagen startet vi med konsert under seilet på Gjøvik gård. Alle fikk 15 minutters spilletid, så vi valgte å spille marsjer. Aspirant- og juniorkorpset åpnet med «Super Trouper» og «Rock Around the Clock». Så fortsatte hovedkorpset med marsjer med god hjelp fra juniorene.

Etter konserten gikk vi i «saueflokk» til Gjøvik kirke hvor det var avmarsj for en runde i byen. Vi marsjerte sammen med to andre korps, og vi rullerte på å spille. Hele opptoget endte med innmarsj på Gjøvik gård og åpning av festivalen.

Mange stusset nok over at vi skulle få middagen allerede klokken to, og ikke nok med det, det var kun satt av et kvarter til å spise middag. Det var spent venting på middagen utenfor Fjellhallen, men det viste seg at det holdt akkurat med et kvarter. Her fikk vi utdelt hvert vårt fat og beskjed om hvor vi skulle sitte. Så var det bare å spise før neste pulje kom å skulle overta plassene våre.

Etter at den musikalske biten var over på lørdag var det tid for å dra avgårde til Totenbadet. Her var det både stupebasseng, sklier og boblebad. Stor stas for både store og små badeglade.

Da vi kom tilbake til skolen etter bading var det meningen at vi skulle grille pølser på medbragt grill. Etter litt diskusjon frem og tilbake tok korpsets tillitsvalgte en sjefsavgjørelse og bestemte at vi istedenfor skulle bestille pizza, til stor jubel fra resten av musikantene.

Lørdag kveld var det konsert og disko i Fjellhallen. Fire korps spilte noen stykker hver seg, før alt ble avsluttet med disko. Det var ikke veldig populært at vi måtte dra tilbake til skolen kl. 22, for her var det liv på dansegulvet.

Søndag
Etter frokost på søndag var vi på tur med «Skibladner» -  Mjøsas hvite svane. Ikke det helt store været, men det spilte ingen rolle. Her ble det arrangert quiz hvor det gjaldt å vite litt om båten. Vinnerlaget vant en tur opp til kapteinen hvor de også fikk styre båten.

Vel av båten dro vi for siste gang opp til skolen for å skifte til uniform, rydde og pakke oss ut i bussen. Så var det marsjering i byen, men denne gangen gikk vi fra Gjøvik videregående skole sammen med tre andre korps. Marsjruta endte med innmarsj på Gjøvik stadion. Da alle korpsene hadde kommet seg på plass var det premieutdelinger og spilling av «Ja, vi elsker» som fellesnummer.

Til slutt var det utmarsj. Og som vanlig på stevner marsjerte alle korpsene ut samtidig. Og selvsagt spilte alle korpsene hver sin marsj, samtidig!  Altså fullt kaos! Det var til og med et korps som prøvde å marsjere forbi oss, men det ville ikke SSKs tamburmajor ha noe av.

Vi hadde en flott tur med mye sosialt, og mange nye bånd på kryss og tvers. Det har blitt noe busskjøring, da vi måtte kjøres dit vi skulle, men dette taklet vi på best mulig måte. Korpset var utrolig flinke til å forholde seg til oppsatte tider, og stort sett gikk bussen før oppsatt tid. Korpsvert Ingvild var imponert over hvor flinke vi var til å følge programmet. Det har vært utdeling av nye korpsgensere, og vi har spilt og hørt mye bra musikk.

Alt som hører med på korpsstevne!

Nå gjenstår det bare å ønske god sommer, og ikke glemme instrumentet helt i løpet av sommerferien. Det er så pinlig å komme på første øvelse etter ferien og så sitter alt helt bom fast…

Flere bilder fra turen  


Frokost i Fjellhallen

Her skulle vi sitte å spise

Oppvarming til konsert

Aspiranter og juniorer spiller konsert under seilet

Hovedkorpset spiller marsjer under seilet

Marsjering lørdag

Marsjering lørdag

Marsjering lørdag

Marsjering lørdag

Marsjering lørdag

Marsjering lørdag

Marsjering lørdag

Innmarsj lørdag

Innmarsj lørdag

Snart pizza

Deilig med pizza

Deilig med pizza

Tomt...

Ryddesjefen :)

Skibladnertur søndag

Klar for tur med Skibladner

Skibladner

Skibladner

Quiz på Skibladner

Marsjering søndag

Marsjering søndag

Innmarsj søndag

Innmarsj søndag

Innmarsj søndag

Alle korps er på plass

Felles utmarsj

Utmarsj
Utskriftsvennlig versjon