Slemmestad Skolekorps
 • Loppemarked    • Om SSK    • Terminliste    • Medlemssider    • Historie    • Noter    • Linker    • Kontakt     • Gjestebok    • Til forsiden  

 

 

   Historie
    - 2013 Mjøsfestivalen
    - 2012 Gla'dag i Skotselv
    - 2011 Skjærgårdsfestivalen
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 028 227

 

 

 

2011 Skjærgårdsfestivalen
Konsert sammen med Hokksund jente- og guttekorps lørdag
 
Konsert sammen med Hokksund jente- og guttekorps lørdag
 
På konsert med Garden
 
På konsert med Garden
 
Innmarsj på hovedstevne søndag
 
Innmarsj på hovedstevne søndag
 

Fredag 17. juni dro vi av gårde til Nøtterøy og Tjøme. Der arrangerte de Skjærgårdsfestivalen for 21. gang.

En fornøyd gjeng ankom Tjøme ungdomsskole fredag kveld. Det første som skjedde var å fordele oss på de 4 klasserommene vi hadde fått. Det ble et rom for barneskolejenter, et for ungdomskolejenter og et gutterom. Det siste rommet ble til noen av de voksne.
Så var det tid for kveldsmat, og grillpølser stod på menyen.
Klokka 23.00 skulle det være ro på rommet, og det tok ikke lange tiden før nesten alle hadde sovnet.

Lørdag morgen kl. 07.00 ble vi vekket av de av foreldrene som hadde hatt den siste økta med nattevakt. Etter frokost dro vi av gårde til Tjømehallen. Der var det samspill i storkorps fra 9 til 11.30 sammen med Volden og Ringshaug skolekorps og Jerpestad og Brårud skolekorps.

Når øvelsen i storkorpset var over kjørte vi til Tønsbeg.
Der møtte vi Hokksund jente- og guttekorps. Vi slo oss sammen til et korps for å ha parade, og etterpå konsert på brygga i Tønsberg. Korpsene hadde ikke øvd sammen før, men fordi Ingunn dirigerer begge korpsene hadde de øvd inn samme program. Så selv om begge korpsene manglet noen medlemmer ble det en fin parade og konsert.

Så kjørte vi tilbake til Tjøme ungdomsskole, hvor det ble middag og en liten pause.

Lørdag kveld dro vi til Larvik hvor det denne helga ble arrangert NM for skolekorps og Born to play-fest. Her spilte både Tine Thing Helseth med band og familien Skramsett. Familien Skramsett bestod av far på tuba og 6 spillende barn på baryton, horn, trompet og slagverk og en kjæreste på trommesett.
Før NM-premieutdelingen var det festkonsert med Hans Majestets Kongens Gardes musikkorps. Her fikk vi høre mange fine soloer og god korpsmusikk.

Klokka 21.30 kjørte vi tilbake til Tjøme hvor det ventet nattmat på oss, også denne gangen grillpølser.
Midnatt skulle det være ro på rommene. Heller ikke denne gangen tok det lang tid før det var stille på rommene, hos både barn og voksne.

Søndag morgen var det også opp kl. 07.00. Vi våknet opp til regnvær denne morgenen.
Kl. 9.00 skulle vi ha marsjundervisning ute ved Wilhelmsenhallen. Men heldigvis ble det flyttet inn i hallen. Det var en lærerik time med Anders og Vidar, tidligere gardister fra Nøtterøy Musikkorps, som marsjinstruktører.

Meningen var at vi også i dag skulle ha konsert sammen med Hokksund jente- og guttekorps på brygga i Tønsberg. Konserten ble avlyst pga. dårlig vær. Siden vi hadde hatt en vellykket konsert med fint vær på samme sted lørdag var alle enige om at det var en riktig avgjørelse. Istedenfor ble det en litt lengre pause på skolen og middag.
I pausen gikk noen av oss ned til veien for å se på stafettmarsjeringa. Ved butikken kom et korps og overleverte tamburstaven til neste korps som stod klare til å marsjere. Stafetten begynte på Tjøme og endte opp i Nøtterøy idrettspark ca. kl. 14.

For kl. 14.00 var det klart for hovedstevne i samme idrettspark. 22 korps kom et og et marsjerende inn på stadion. Her måtte vi stå pent å se på til alle korpsene var på plass på gressmatta. Så var det spilling av ”Ja, vi elsker”.
Etter en liten pause var det storkorpset sin tur til å fremføre en marsj. Storkorpset bestod nå av storkorpset vi spilte i og et til.
Til slutt var det igjen oppstilling på gressmatta for avslutning. Alle korpsene spilte hver sin marsj samtidig mens vi marsjerte ut av stadion.

Vi kjørte så tilbake til Tjøme ungdomsskole hvor vi pakket ferdig og spiste litt mat før vi satt oss og kjørte hjem. Det var mange slitne og fornøyde barn som sovnet i bilene på hjemoverturen.

Øvelse i storkorps  
sammen med Volden og Ringshaug skolekorps og Jerpestad og Brårud skolekorps.
Marsjering og konsert  
lørdag sammen med Hokksund jente- og guttekorps.


Born to play-fest  
i Larvik lørdag kveld.


Tine Thing Helseth

Familien SkramsettBorg Musikk hadde utstilling av instrumenter.

Hans Majestets Gardens Musikkorps


Her bodde vi  


Tjøme Ungdomsskole

Jenterom, ungdomsskolen

Jenterom, barneskolen

Gutterom

Pølsegrilling

Stafettmarsjering  


Et korps står klar til å overta stafettpinnen

En liten dans...

...mens vi venter på vekslingen

Tamburstaven har blitt overlevert neste korps

Hovedstevne søndag  Slemmestad Skolekorps klar til innmarsj.


Alle korpsene har kommet inn.


Storkorpset spiller "Marsj i seng!"
Utskriftsvennlig versjon