Slemmestad Skolekorps
 • Loppemarked    • Om SSK    • Terminliste    • Medlemssider    • Historie    • Noter    • Linker    • Kontakt     • Gjestebok    • Til forsiden  

 

 

   Historie
    - Sæby
    - REISEBREV - Lagunen
15. - 17. juni 2018
    - REISEBREV - Spania
22. - 27. juni 2017
    - REISEBREV - Italia
22. -27. juni 2014
      Søndag 22. juni
      Mandag 23. juni
      Tirsdag 24. juni
      Onsdag 25. juni
      Torsdag 26. juni
    - REISEBREV - Bornholm
21. - 25. juni 2012
    - REISEBREV - Østerrike
27. juni - 4. juli 2010
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 106 371

 

 

Søndag 22. juni

Dag 1 i Italia er en sånn dag hvor de grønne koffertene ikke dukker opp, det er helevakuering av Venezia flyplass og noen korpsmusikanter flyr for aller første gang.

07.10 møtte de første musikantene opp på Slemmestad Barneskole, men hele korpset sto samlet på Meeting Point på Gardermoen. Noe fram og tilbake ved billettkontrollen, men korpset ble delt i to gode grupper. De små og de med størst instrument dro med 10.40 flyet til Milano, mens resten av røkla ventet til 11.55 når KLM dro mot Amsterdam, og så videre til Venezia.

Når KLM ankom Venezia så fikk nesten hele røkla med seg bagasjen sin. Igjen stod det en musikant og en korpsmor som ikke fant hver sin grønne koffert. Om ikke det var nok, så ble det helevakuering av flyplassen mens resten av korpset stod og ventet på de bagasjeløse. De bagasjeløse rakk heller ikke å si at bagasjen deres var borte, så halve korpset bortsett fra disse to, tok buss til Caorle. Destinasjonen av alle destinasjoner. Disse to ble gjenforent med hele korpset på Hotel Edera senere på kvelden da de ankom i taxi.

Selv om dette var nokså uheldige hendelser så har dagen stort sett bestått av fantastiske opplevelser. Luften er så fuktig at man kan drikke av den, kveldsbad ble tatt, de voksne sitter og koser seg på terrassen,  og noen har fått oppleve å fly for første gang. I Italia er det så varmt at svetten konstant renner og alle korpsets musikanter er garanterte å bli solbrente minst tre ganger. Likevel finnes det ingen musikant eller forelder som ikke har hatt en fantastisk ettermiddag her i den Venetianske Provinsen.


 
Klare for tur
Klare for tur
To spente jenter som gleder seg til tur
To spente jenter som gleder seg til tur
Noen er heldige å få bagasjen sin, mens andre forhåpentligvis får den i morgen
Noen er heldige å få bagasjen sin, mens andre forhåpentligvis får den i morgen
Utsikt fra hotellrommet
Utsikt fra hotellrommet