Slemmestad Skolekorps
 • Loppemarked    • Om SSK    • Terminliste    • Medlemssider    • Historie    • Noter    • Linker    • Kontakt     • Gjestebok    • Til forsiden  

 

 

   Historie
    - Sæby
    - REISEBREV - Lagunen
15. - 17. juni 2018
    - REISEBREV - Spania
22. - 27. juni 2017
    - REISEBREV - Italia
22. -27. juni 2014
      Søndag 22. juni
      Mandag 23. juni
      Tirsdag 24. juni
      Onsdag 25. juni
      Torsdag 26. juni
    - REISEBREV - Bornholm
21. - 25. juni 2012
    - REISEBREV - Østerrike
27. juni - 4. juli 2010
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 106 352

 

 

Onsdag 25. juni

Klokken 07.00 sto trøtte mennesker utenfor hotellets restaurant. Frokosten ble fortært av trøtte munner, noen trøtte og noen omtrent sovende i sin skål med yoghurt. Halv åtte somlet gruppen vår seg til havna midt i byen og kravlet om bord på en båt som skulle ta oss fra Caorle til Venezia og tilbake igjen. To timer var vi på denne båten.

Klokken ti ankom vi Venezia. Etter et Lynkurs i turistregler fikk vi en guidet tur til Markusplassen over Sukkenes bro. På Markusplassen delte vi oss i to, noen ble på Markusplassen mens resten ble med til Rialtobroen. Mange vandret i trange smug og gater, over gjemte broer og forbi forlatte bygninger. Mange fant seg en café å sitte på, og klokken kvart over tolv åpnet himmelens dører seg, og det tok kort tid før de som var ute for åpen himmel ble våte.

Halv fire møtte gruppen ved båten som skulle ta oss tilbake til Caorle, og etter noe venting var vi på vei igjen. Noen gjennomvåte, og noen med nye klær. Framme i Caorle igjen gikk vi til middag, og noen skuffelser var det for de som hadde bestilt hamburger til middag, og de fikk servert en tallerken med en hamburger. Uten salat, eller brød. Vel vel, som vanlig i Italia så løser ting seg. Og med noen få porsjon-ketchupposer og rundstykker løser det meste seg, og korpset lever de glade dager i Italia.

Etter middagen ble det kveldsbad på noen av aspirantene. Andre valgte å ta seg en tur i byen for å titte, spise is og shoppe litt. Her blir gata stengt for all trafikk om kvelden, og det er et yrende liv med masse souvernirbutikker overalt.


 
Markusplassen<br />Bildet vil ikke stå riktig vei(webansvarlig må ha hjelp:-)
Markusplassen
Bildet vil ikke stå riktig vei(webansvarlig må ha hjelp:-)
Musikantene på Rialtobroen
Musikantene på Rialtobroen
Vandring i trange smug i Venezias gater
Vandring i trange smug i Venezias gater
Denne restauranten var god da regnet kom
Denne restauranten var god da regnet kom

Flere bilder fra Veneziaturen  

Caorle by night