Slemmestad Skolekorps
 • Loppemarked    • Om SSK    • Terminliste    • Medlemssider    • Historie    • Noter    • Linker    • Kontakt     • Gjestebok    • Til forsiden  

 

 

   Historie
    - Sæby
    - REISEBREV - Lagunen
15. - 17. juni 2018
    - REISEBREV - Spania
22. - 27. juni 2017
    - REISEBREV - Italia
22. -27. juni 2014
    - REISEBREV - Bornholm
21. - 25. juni 2012
    - REISEBREV - Østerrike
27. juni - 4. juli 2010
      Reisebrev søndag 27. juni
      Reisebrev mandag 28. juni
      Reisebrev tirsdag 29. juni
      Reisebrev onsdag 30. juni
      Reisebrev torsdag 1. juli
      Reisebrev fredag 2. juli
      Reisebrev lørdag 3. juli
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 106 345

 

 

Reisebrev søndag 27. juni

I dag startet den lenge etterlengtede korpsturen til Østerrike. Klokken 04.40 var det oppmøte ved barneskolen, og det var en trøtt gjeng som ble kommandert ut av bussen for å fotograferes før avreise.

De første timene frem til fergeterminalen i Larvik var de fleste ganske trøtte, men det var overraskende få som faktisk sov. De fleste hadde nok kjempet såpass kraftig for å våkne grytidlig i dag at det var vanskelig å gi etter for søvnen igjen.

Da vi ankom båten var det frokostbuffé om bord, og alle fikk i seg nok mat, selv om det var både brus og kaker på frokostbordet. Slik skal det jo være på tur.

Båtturen varte fire timer, og på denne tiden rakk søvnen å få overtaket på de fleste. Noen sovnet på gulvet inne på båtens spiseområde, mens en del andre holdt seg helt til vi kom på bussen igjen før de sluknet.

For ikke å la søvnen vinne innpass hos turdeltakerne ble det holdt en quiz da båten forlot Hirtshals. Dessverre var quiz-mekkeren litt for oppfinnsom og ivrig, så det ble både for vanskelige og for mange spørsmål for de fleste. Laget ”silkeapene” holdt ut helt til slutten, og høstet premien i form av å få velge hvilken film vi skulle starte med å se.

Vi kjørte i etapper på 2 – 2,5 timer, men med godt humør og nok film holdt vi motet oppe. Turen ned gikk nesten smertefritt, med unntak av en forsvunnet mobiltelefon. Heldigvis kom telefonen til rette, og vi fortsatte ferden med kun en liten forsinkelse.

Mens ferden gikk sørover kunne vi følge med på bussens termometer, og se at gradestokken krøp jevnt og trutt oppover mens vi kjørte. Ved start i Slemmestad viste den 11 grader (noe som kanskje har en sammenheng med klokkeslettet), og da vi ankom Tyskland var det hele 26 grader og strålende sol utenfor bussen. Etter en lang, varm dag var det et fornøyd turfølge som ankom Hotell Sudermühlen i Tyskland, hvor et forfriskende bad og myke senger ventet oss.

Med hilsen fra Tyskland, hvor det faktisk er bindingsverkshus, brostein og stråtak.

 
Hotell Sudermühlen
Hotell Sudermühlen
Flesteparten koste seg i bassenget etter en dag i bussen.
Flesteparten koste seg i bassenget etter en dag i bussen.